Tarieven

Kosten van een kamer of het Paviljoen.
Prijs per nacht op basis van twee personen, inclusief ontbijt € 95,-
voor 3 of meer nachten € 85,-
Reserveringen alleen voor 2 nachten of meer.

Voorzieningen

Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet, een zitje en een schrijftafel. Elke kamer beschikt over meerdere ramen en wordt verwarmd door de CV.
Koffie en thee kunt u zelf zetten in de eetkamer. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Vruchtensappen, frisdranken en andere drankjes zijn aanwezig in de koelkast en worden aan het eind van uw verblijf met u verrekend.
Roken is in heel Theursot alleen buiten toegestaan. Huisdieren zijn niet toegestaan. Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom.


Lunch en diner

In de omgeving van Theursot is een variëteit aan restaurants waar u uw diner kunt gebruiken. In het dorp, op 5 minuten loopafstand is een goede Auberge met Cécile als zeer hartelijke gastvrouw.


Reserveren en bevestiging

Voor het reserveren van een kamer kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden, of gebruik maken van het contactformulier.
Uw reservering is bevestigd wanneer wij van u een aanbetaling van 1 nacht ontvangen hebben. Wij gaan er vanuit dat u bij reservering akkoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden (PDF).


Huren van de accommodatie

Wij kunnen ons voorstellen dat u Theursot een mooie plek vindt om zelf een cursus te geven. Dat kan in veel gevallen ook. U huurt dan de gastenkamers, de gezamenlijke ruimtes en de cursus zolder. Wij bekijken graag de mogelijkheden met u.