lianda

advm

 

Wij, Lianda van der Knaap en Ad van Marrewijk, komen al 25 jaar in de Morvan.

Eerst om te kamperen, daarna een 5 tal jaren een vakantiehuis in een piepklein gehuchtje aan de zuidoostkant van de morvan, tot we in 2002 dit landgoed tegenkwamen en we er de mogelijkheden inzagen die we voor ogen hadden. Een familie, training, cursus centrum, met de mogelijkheid om er mensen te laten overnachten. 

Omdat de gebouwen met veel achterstallig onderhoud zaten en de meest elementaire middelen zoals stroom, elektriciteit en water maar zeer miniem aanwezig waren, hebben we ruim 8 jaar alle vrij tijd en vakanties besteed om de gebouwen te renoveren en zodanig in te richten dat wij onze plannen konden realiseren. We hebben geprobeerd de sfeer van de 19e eeuw te combineren met moderne voorzieningen en volgens ons is dat goed geslaagd.
Helemaal klaar zijn we echter nooit. Altijd zijn er dingen die nog gedaan moeten worden of toch veranderd moeten worden en wat dacht je van het onderhoud van het groen? Alleen daar heb je al een dagtaak aan! In 2010 konden we gasten ontvangen en sindsdien hebben we mensen gehad om te logeren, om cursussen te volgen, trainingen te doen en therapie te volgen.
Het is een prachtige plek om vanuit te werken met rust en ruimte en hoewel het tegen een dorpje aanligt stap je zo de natuur in om een mooie wandeling te maken. Wij hopen u er en keertje te mogen verwelkomen!